هرچند از تحریم سرویس PayPal برای کاربران ایرانی بیش از 8 سال می‌گذرد، ولی این سرویس همچنان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های پرداخت ارزی و کسب درآمد دلاری است. شرکت پی پال خدمات خود را در قالب حساب Personal و حساب Business به کاربرانش ارائه می‌کند. وقتی صحبت از انتخاب حساب پی پال می‌شود، بسیاری از کاربران ایرانی مطمئن نیستند که حساب پی پال شخصی برای آنها مناسب است یا حساب بیزینس، چون نمی‌دانند تفاوت حساب پی پال بیزینس و شخصی دقیقاً در چیست!

با توجه به اهمیت این موضوع برای کاربرانی که قصد کسب درآمد دلاری دارند، در این مطلب به بررسی تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس خواهیم پرداخت. اگر شما هم بین انتخاب حساب Personal و Business پی پال مردد هستید، تا انتهای این مطلب از مگاکیف با ما همراه باشید.

pypal-account.jpg

حساب پی پال شخصی چیست؟

حساب شخصی (Personal) پی پال اولین سطح از حساب‌های این پلتفرم است که برای پرداخت‌های شخصی و کاربرانی که می‌خواهند به ‌صورت آنلاین پول ارسال و دریافت کنند، مناسب است. این حساب ویژگی‌هایی مانند خرید با پی پال، دریافت و پرداخت پول به دوستان و خانواده، برداشت وجه از حساب و حواله مستقیم را ارائه می‌کند. حساب شخصی پی پال برای کاربرانی مناسب است که می‌خواهند:

  • پرداخت‌های شخصی خود را با سرعت و آسان انجام دهند.
  • درآمد دلاری داشته باشند و به‌ دنبال نقد کردن درآمد دلاری هستند.

مزایا و معایب حساب شخصی (Personal) پی پال

حساب شخصی پی پال هر آنچه یک کاربر عادی نیاز دارد، در اختیار او قرار می‌دهد. داشتن این حساب چنین مزیت دارد:

  • پرداخت‌ها در پی پال شخصی بدون کارمزد است.
  • هیچ هزینه‌ای بابت ثبت ‌نام، کارمزد ماهیانه یا هزینه کنسل کردن حساب دریافت نمی‌شود.
  • تراکنش‌های پرداخت و دریافت وجه در حساب پی پال شخصی کاملاً ساده و سریع انجام‌ می‌شود.
  • به ‌راحتی می‌توانید از سایت‌های eBay و Etsy و سایر فروشگاه‌های آنلاین خارجی خرید کنید.
  • به انتقال پول بین دو حساب شخصی کارمزد تعلق نمی‌گیرد.

البته حساب‌های شخصی در کنار نقاط مثبتی که توضیح دادیم، چند ایراد کوچک دارند:

  • در این حساب‌ها برای پذیرش کردیت کارت، باید هزینه پرداخت کنید.
  • حساب شخصی برای فروشندگانی که به‌ صورت اینترنتی خدمات و محصولات خود را می‌فروشند مناسب نیست، زیرا خدمات خاصی برای فروشندگان ندارد.
  • در این حساب‌ها جداسازی تراکنش‌های کاری از شخصی برای محاسبه مالیات دشوار است.

حساب پی پال بیزینس چیست؟

حساب بیزینس (Business) سطح بعدی حساب‌های پی پال است که توسط کسب و کارها یا صاحبان مشاغل استفاده می‌شود. این حساب برای مشاغلی که می‌خواهند از سرویس‌های پرداخت‌های آنلاین (فروشگاه‌های اینترنتی) استفاده‌ کنند، مناسب است. ویژگی‌های حساب بیزینس پی پال عبارتند از:

  • دریافت پرداختی مشتریان به ‌صورت آنلاین.
  • دسترسی به سقف واریز و برداشت بالاتر در تراکنش‌های پی پال.
  • ایجاد آرشیو برای فاکتورهای واریزی و برداشت‌ها.
  • مناسب برای مشاغل کوچکی که می‌خواهند پرداخت‌ها را به ‌سرعت و آسانی پردازش کنند.

مزایا و معایب حساب بیزینس (Business) پی پال

حساب تجاری پی پال امکانات و قابلیت‌هایی مختلفی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که فراتر از حساب‌های شخصی است. داشتن این حساب چنین مزیت دارد:

  • افتتاح حساب پی پال بیزینس ساده و رایگان است.
  • نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای برای ثبت ‌نام، کارمزد ماهانه و حتی هزینه کنسلی ندارد.
  • نسبت به‌ حساب شخصی پی پال امنیت بیشتری دارد.
  • امکان دسترسی 200 کارمند به این حساب وجود دارد.
  • در حساب بیزینس فاکتور کلیه واریز و برداشت‌ها ذخیره می‌شود و قابل ردیابی است.
  • در این سرویس می‌توانید به مشتریان خدمات پس از فروش ارائه کنید.

البته حساب‌های بیزینس در کنار تمامی مزایایی که توضیح دادیم، چند نقص کوچک هم دارند:

  • تبدیل حساب پی پال بیزینس به‌ حساب شخصی امکان‌ پذیر نیست.
  • کاربران برای فروش در سایت‌های eBay و Etsy ملزم به پرداخت هزینه به پی پال هستند.

اگر به‌ دنبال پذیرش پرداخت‌های مشتریان خارجی هستید و به ویژگی‌های فراتر از یک حساب شخصی نیاز دارید، ساخت حساب پی پال بیزینس می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

pypal-account.jpg

مقایسه حساب پی پال بیزینس و شخصی

همان طور که در بخش قبلی توضیح دادیم، پی پال حساب‌های خود را در دو ردیف شخصی و تجاری ارائه کرده است که به نظر می‌رسد حساب‌های بیزینس از قابلیت‌های بیشتری برخوردار باشند. برای اینکه در این خصوص مطمئن شویم، در ادامه مطلب این هر دو حساب را با هم مقایسه می‌کنیم:

✔ تفاوت حساب پی پال بیزینس و شخصی از نظر کارمزد

اولین تفاوت حساب پی پال بیزینس و شخصی در میزان کارمزد این حساب‌ها است. کارمزد پرداخت پول در حساب‌های شخصی صفر است. در واقع پرداخت آنلاین در این حساب‌ها بدون کارمزد است. اما در مورد حساب‌های بیزینس، کارمزد دریافتی برای پرداخت‌ها معادل 2.89 درصد از مبلغ تراکنش به ‌علاوه کارمزد ثابت پی پال است. کارمزد ثابت با توجه به واحد پول (دلار، یورو و…) یک رقم ثابت است.

کارمزد پرداخت‌های بین المللی با کارت یا حساب شخصی شامل 4 درصد کارمزد مبادله ارز، 1.5 درصد کارمزد تراکنش بین المللی و کارمزد ثابت برای ارزهای خاص است. در حساب‌های بیزینس، نیز کارمزد دریافتی به همین ترتیب است، با این تفاوت که کارمزد ثابت هم برای همه ارزها و با توجه به واحد پولی دریافت می‌شود.

✔ تفاوت حساب پی پال بیزینس و شخصی در خرید آنلاین

تفاوت بعدی حساب پی پال بیزینس و شخصی، مبلغ کارمزد است که صاحبان این حساب‌ها در خرید از فروشگاه‌های اینترنتی پرداخت می‌کنند. مقدار کارمزد دریافتی از حساب‌های شخصی برای خرید از فروشگاه‌های اینترنتی داخل آمریکا صفر و این کارمزد و برای صاحبان حساب‌های تجاری 2.7 درصد است.

در مورد خرید از سایر فروشگاه‌های آنلاین، همچنان کارمزد دریافتی از حساب‌های Personal صفر است. اما کارمزد دریافتی از حساب‌های بیزینس رقمی در حدود 4.2 درصد در نظر گرفته شده ‌است. صاحبان حساب‌های شخصی اگر برای نقد کردن حساب پی پال خود، خرید آنلاین از فروشگاه‌های اینترنتی را انتخاب کنند، هیچ ‌گونه کارمزدی پرداخت نخواهند کرد و این عالی است!

جمع ‌بندی

در این مطلب درباره تفاوت حساب پی پال بیزینس و شخصی صحبت کردیم و دانستیم که از نظر فنی این دو حساب به‌ هم شبیه هستند، ولی از نظر امکانات و سطح دسترسی‌ها با هم تفاوت دارند. افتتاح حساب بیزینس مانند حساب شخصی هزینه‌ای ندارد و می‌توانید از آن برای پرداخت‌های مختلف استفاده ‌کنید. مهم‌ترین تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس این است که محدودیت‌های حساب بیزینس نسبت به‌ حساب شخصی کمتر و سقف واریز و برداشت‌ها در آن بالاتر است.

البته با توجه تحریم‌های موجود، در حال حاضر امکان افتتاح هر دو حساب از داخل ایران وجود ندارد؛ ولی نگران نباشید. ما در مگاکیف کنار شما هستیم تا با صرف کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با استفاده از کارت پی پال بدون حساب بانکی به ‌راحتی درآمد دلاری خود را نقد کنید و از سایر مزایای این سرویس بهره‌مند شوید. اگر در این باره سؤالی دارید، حتماً در بخش دیدگاه‌ها برایمان بنویسید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

سوالات متداول؟

1.سقف تراکنش حساب بیزینس پی پال به چه چیزی بستگی دارد؟

به سه موارد بستگی دارد:

اول حساب شما باید با ارائه اطلاعات هویتی و پیوند دادن یک حساب بانکی، کارت نقدی یا کارت اعتباری به حساب پی پال تایید شده باشد. دوم اینکه روش پرداخت شما تأثیرگذار است. سومین عامل تأثیرگذار نوع تراکنش شماست.

2.آیا ساخت اکانت پی پال با IP ایران ممکن است؟

خیر، به دلیل تحریم‌ها برای داشتن این اکانت باید IP خود را به سایر کشورها تغییر دهید.

3.اکانت business پی پال بهتر است یا اکانت Personal؟

شما باید باتوجه به نیاز و سقف تراکنش‌های ماهانه‌ی خود برای ساخت یکی از این اکانت‌ها اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب مرتبط

پشتیبانی 24 ساعته برترپرداخت!

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است،