تا سال ۲۰25 بیش از 40 درصد کل نیروی کار را فریلنسرها تشکیل می‌دهند. البته جای تعجب هم نیست و این درصد همچنان در حال افزایش است. فریلنسرها می‌توانند از آزادی و حق انتخاب میزان حجم کار، نوع پروژه‌ها و مشتریان خود برخوردار شوند و درامد بسیار خوبی داشته‌ باشند. اگر شما هم به فریلنسری علاقه دارید، تا انتهای این مطلب از مگاکیف با ما همراه باشید. در این مقاله بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را به شما معرفی خواهیم کرد.

فهرست محتوا

فاکتورهای انتخاب بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی

برای اینکه از اعتبار سایت‌های فریلنس معرفی شده در این مقاله مطمئن شویم، عوامل مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم. این فاکتورها معیار ما برای ارزیابی و انتخاب هر سایت بودند:

  • شرایط و ضوابط

سایت‌های فریلنس انتخاب شده دارای شرایط و ضوابط هستند که از مشاغل آزاد و کارفرمایان در بسترهای ذکر شده محافظت می‌کند.

  • پشتیبانی مشتری

هر سایت بخش پشتیبانی مشتری را برای راهنمایی کاربران و حل هر گونه اختلاف ارائه می‌دهد.

  • روشهای پرداخت و برداشت

فریلنسرهای محلی و جهانی می‌توانند از طریق ‌سایت‌های فریلنس از چندین گزینه، مانند نقل و انتقالات بانکی و پرداخت‌های الکترونیکی و… دستمزد خود را دریافت و یا به فریلنسرها پرداخت کنند. 

15 وبسایت برتر فریلنس برای پیدا کردن شغل

اما برویم سراغ معرفی سایت‌ها:

fiverr.jpg

سایت Fiverr (وبسایتی برای پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ)

حوزه فعالیت: بازاریابی دیجیتال، توسعه وب و رسانه‌های اجتماعی

مزایا: دسته بندی‌های مختلف، ثبت نام رایگان و دوره‌های آنلاین

معایب: هزینه کمیسیون بالا و فرایند پرداخت طولانی

Fiverr یکی از بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی است. این پلتفرم آنلاین فریلنسرها را به صاحبان مشاغل و افرادی که به‌ دنبال نیروی متخصص در پروژه‌های مختلف دیجیتالی، مانند طراحی سایت، تولید محتوا و صداگذاری، متصل می‌کند. این سایت مستقل، روش ساده‌ای را برای تعامل فریلنسرها و صاحبان مشاغل با یکدیگر ارائه می‌دهد.

در این سایت، فریلنسرها فروشنده (seller) و صاحبان مشاغل خریدار (buyer) نامیده می‌شوند. فروشندگان می‌توانند به ‌صورت رایگان ثبت نام کنند، برنامه‌های خود را لیست کرده و قیمت خود را تعیین کنند. در همین حال، خریداران می‌توانند دسته‌های مختلف را برای خرید مرور کنند.

هر زمان که یک خریدار خدماتی بگیرد، سیستم به طور خودکار حساب آنها را شارژ می‌کند و پول را به‌ حالت تعلیق درمی‌آورد. سپس سیستم هزینه‌ای دریافت می‌کند و 80 درصد از قیمت پیشنهادی را به فریلنسر پرداخت می‌کند. بسته به سطح فروش هر فریلنسر، برداشتن درآمد آنها تا ۱۴ روز طول می‌کشد. گزینه‌های متعددی برای برداشتن پرداخت‌ها وجود دارد، مانند کارت نقدی، PayPal و انتقال وجه. برای ساخت حساب پی پال جهت نقد درآمد ارزی خود از سایت فایور، مقاله افتتاح حساب پی پال را بخوانید.

 

UPWORK.jpg

سایت UPWORK (کسب درآمد دلاری از طراحی سایت)

حوزه فعالیت: بازاریابی برند، برنامه ‌نویسی و طراحی سایت

مزایا: پرداخت امن، مشتریان معتبر و پروژه‌های مبتنی بر بودجه

معایب: فرآیند انتخاب طولانی و هزینه خدمات بالا

Upwork یک سایت مستقل است که مشتریان و متخصصان سراسر جهان را به ‌هم متصل می‌کند. این پلتفرم طیف گسترده‌ای از سفارش‌های طراحی وب، توسعه نرم ‌افزار، خدمات برندینگ و طراحی سایت را به مشتریان ارائه می‌دهد.

مشتریان و فریلنسرها راه‌های مختلفی برای برقراری ارتباط دارند. مشتریان می‌توانند استخدام استعدادها یا خرید خدمات از پیش تعیین شده را از فهرست پروژه‌ها انتخاب کنند. فریلنسرها هم می‌توانند به صفحه کار دسترسی داشته‌ باشند و خدمات فروش را ارائه دهند.

Upwork مقیاس پرداخت مرحله‌ای دارد، به این معنی که هرچه بیشتر کار کنید، کمیسیون کمتری پرداخت می‌کنید. به‌ عنوان مثال، هزینه کمیسیون از ۲۰ درصد برای اولین قبض ۵۰۰ دلاری شروع می‌شود و با دریافت پول بیشتر به ‌تدریج کاهش می‌یابد. برای برداشت پول از حساب هم چندین روش وجود دارد، اعم از انتقال مستقیم، PayPal و ویزا کارت. البته با استفاده از کارت پی پال بدون حساب بانکی هم می‌توانید درامد خود را از این سایت دریافت کنید.

TOPTAL.jpg

سایت TOPTAL (دریافت پروژه‌های مالی و مدیریتی)

حوزه فعالیت: توسعه نرم‌ افزار، مشاوره مالی و مدیریت موقت

مزایا: شرکت‌ها و استعدادهای درجه ‌یک، صورت حساب و پرداخت رایگان

معایب: فرآیند غربالگری گسترده و فقط پروژه‌های بزرگ

Toptal یک سایت فریلنسری است که متخصصان صنعت مالی و مدیریتی را به شرکت‌ها مرتبط می‌کند. Toptal طیف وسیعی از پروژه‌های توسعه وب، طراحی سایت، مشاوره مالی و مدیریت محصول را در اختیار شما قرار می‌دهد.

درخواست برای Toptal به ‌عنوان یک فریلنسر مستلزم گذراندن پنج مرحله از فرآیند غربالگری است، از ارزیابی جامع زبان انگلیسی گرفته تا ارزیابی پروژه. پس از گذراندن تمام مراحل، به آگهی‌های شغلی مختلف مشتریان و شرکت‌های برتر مانند Motorola و Airbnb دسترسی خواهید داشت.

البته عدم موفقیت شما در آزمون، روند درخواست را تا چند ماه متوقف می‌کند. Toptal یک سرویس اختصاصی برای پیگیری زمان و صورت حساب به نام TopTracker دارد. با استفاده از این سرویس، فریلنسرها کل قیمت ارائه شده و پرداخت‌ها را از طریق Payoneer، Paypal یا انتقال مستقیم بانکی محلی دریافت می‌کنند. نقد کردن درامد ارزی پی پال هم که از طریق پنل کاربری سایت ما به ‌راحتی انجام‌ می‌شود.

Linkedin.jpg

سایت LinkedIn (لینکدین سایتی محبوب برای تمامی مشاغل)

حوزه فعالیت: تولید محتوا، ترجمه و طراحی گرافیکی

مزایا: فرصت‌های شبکه، به‌روز رسانی اخبار اخیر و مقرون به صرفه

معایب: محتوای هرزنامه از کاربران مخرب

LinkedIn یکی از بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی برای ایرانیان و محبوب‌ترین سایت شغل یابی است که برای یافتن شغل در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کند. لینکدین همچنین یک شبکه اجتماعی است که متخصصان می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و تعامل داشته ‌باشند.

برای شروع فقط کافیست در سایت ثبت نام و یک پروفایل ایجاد کنید. تا آنجا که ممکن است درباره مهارت‌ها، تجربه‌ها، تحصیلات و استعدادهای خودتان بنویسید. یک پروفایل جامع LinkedIn می‌تواند فرصت‌های شغلی جذابی را برای شما ایجاد کند.

اگر یک نویسنده فریلنس هستید، یک پست ایجاد کنید که تخصص شما را توصیف کند و نمونه کار خود را ضمیمه کنید. کارفرمایان احتمالی ممکن است پست شما را ببینند و به شما پیشنهاد همکاری دهند. بررسی آگهی‌های استخدامی LinkedIn هم راه خوبی برای یافتن فرصت‌های جدید است.

Flexjob.jpg

 

سایت Flexjob (پروژه‌های بازاریابی محتوایی)

حوزه فعالیت: تولید محتوا و بازاریابی محتوا

مزایا: ۳۰ روز ضمانت بازگشت پول و پشتیبانی قابل‌اعتماد

معایب: برخی از مشاغل ممتاز را می‌توان در خارج از پلتفرم پیدا کرد

Flexjobs وب سایتی است که در زمینه‌های شغلی انعطاف ‌پذیر و از راه دور از جمله مشاغل فریلنسری، پاره وقت و تمام وقت تخصص دارد. دسته‌های گسترده‌ای در این سایت وجود دارد، از تولید محتوای آموزشی گرفته تا روزنامه ‌نگاری و مشاغل نویسندگی.

Flexjobs تضمین می‌کند که همه مشاغل موجود در سایت قانونی هستند. این برنامه همه موقعیت‌ها را تأیید و نمایش می‌دهد و کلاهبرداری‌ها و شرکت‌های جعلی را فیلتر می‌کند. برخلاف سایر سایت‌های مشاغل آنلاین، این سایت تبلیغاتی را در صفحه خود نمایش نمی‌دهد.

برای یافتن شغل در Flexjobs، کاربران باید اشتراک تهیه کنند. چهار برنامه موجود است که از ۶٫۹۵ دلار در هفته شروع می‌شود. هر اشتراک دسترسی مشخصی به لیست مشاغل دارد. کاربران می‌توانند هزینه اشتراک خود را با ویزا کارت، مستر کارت یا PayPal پرداخت کنند. ضمانت رضایت ۳۰ روزه وجود دارد، به این معنی که اگر از خدمات راضی نشدید، می‌توانید مبلغ پرداختی را به طور کامل دریافت کنید.

Simply-Hired.jpg

سایت Simply Hired (پروژه‌های منابع انسانی و امور مالی)

حوزه فعالیت: منابع انسانی، امور مالی و ورود داده‌ها

مزایا: هشدارهای ایمیل، راهنماهای مفید و ابزارهای شغلی رایگان

معایب: هرزنامه از سایت‌های شخص ثالث غیرقابل ‌اعتماد

SimplyHired یک پلتفرم فریلنسری آنلاین است که پیشنهادات شغلی را از سراسر دنیا در یک صفحه جمع آوری کرده است. در این سایت فرصت‌های شغلی مختلفی در زمینه‌های امور مالی و بازاریابی وجود دارد. SimplyHired یک رابط کاربری دارد که مرور مشاغل را براساس دسته‌بندی‌ها آسان کرده است.

برای یافتن شغل، کافی است عنوان آن را در سایت جستجو کنید.  همچنین می‌توانید به صفحه شرکت‌ها دسترسی پیدا کنید تا اطلاعات بیشتری درباره حقوق و دستمزد، شرایط کار و مزایای مطرح شده درباره آن کسب کنید. افراد می‌توانند از طریق SimplyHired بدون نیاز به پروفایل، مشاغل مختلف را بررسی کنند.

GURU.jpg

سایت GURU (پروژه‌های برنامه‌نویسی و مدیریت بازاریابی)

حوزه فعالیت: برنامه ‌نویسی و مدیریت بازاریابی

مزایا: پرداخت امن، لیست مشاغل سفارشی و عضویت رایگان

معایب: مشتریان احتمالی جعلی

Guru سایتی برای پیوند و همکاری فریلنسرها و شرکت‌های مختلف دنیا است. شرکت‌ها می‌توانند متخصصان برنامه ‌نویسی، طراحان گرافیک و مدیران محصولات را استخدام کنند. با ثبت نام و ایجاد یک پروفایل کاربری در این سایت می‌توانید فرصت‌های شغلی را ببینید.

سایت Guru فرصت‌های شغلی را براساس مهارت‌ها و تجربه کاری شما ارائه می‌کند. فریلنسرها می‌توانند برای پروژه‌های بلند مدت یا کوتاه مدت مبلغ دریافتی خود را پیشنهاد دهند. چندین روش برداشت برای دریافت درآمد از جمله PayPal و انتقال وجه وجود دارد.

این سایت تضمین می‌کند که فریلنسرها به‌ موقع حقوق می‌گیرند. هر فریلنسری که در این سایت ثبت نام می‌کند، دارای عضویت اولیه رایگان است. اما برنامه‌های عضویت پولی هم وجود دارد که شامل ابزارهای بیشتری برای بهتر دیده شدن پروفایل شماست. فعال کردن این عضویت از طریق خرید با پی پال امکان ‌پذیر است.

Freelancer.com

سایت Freelancer.com (محبوب‌ترین سایت فریلنسری)

حوزه فعالیت: ترجمه محتوا، توسعه وب و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی

مزایا: پیگیری پروژه‌ها و پشتیبانی ۲۴ ساعته مشتریان

معایب: رابط کاربری پیچیده، درخواست کنندگان هرزنامه و مشتریان جعلی

یکی دیگر از بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی Freelancer است. فریلنسر یک سایت مستقل است که در آن نیروهای متخصص و شرکت‌های سراسر جهان در پروژه‌های مختلف با یکدیگر همکاری می‌کنند. طیف گسترده‌ای از پروژه‌ها در این سایت وجود دارد و شما می‌توانید به ‌عنوان یک فریلنسر یا صاحب کسب و کار در آن ثبت نام کنید.

ثبت نام به ‌عنوان یک فریلنسر مستلزم ارائه اطلاعات مفصل درباره مهارت‌ها، سوابق تحصیلی و تجربه کاری شماست. علاوه بر پروژه‌ها، مسابقات زیادی هم در این سایت برگزار می‌شود، از جمله کارهای تصویرگری یا طراحی. این مسابقات جایزه پولی دارند.

پس از اتمام کار، هر فریلنسر مبلغ کامل پروژه خود را دریافت می‌کند. با این حال این پلتفرم ۱۰ درصد از کل درآمد شما را به‌ عنوان کمیسیون پروژه‌های ثابت دریافت می‌کند. برای برداشت درامد خود از سایت فریلنسر، مانند سایر سایت‌های خارجی باید از PayPal استفاده‌ کنید.

Behance

سایت Behance (پروژه‌های عکاسی و تصویرسازی)

حوزه فعالیت: تصویرسازی، عکاسی و طراحی وب

مزایا: مخاطبان زیاد، فرصت‌های شبکه و محتوای شخصی شده

معایب: محیط رقابتی و اندازه فایل تصویری محدود

Behance نسبت به سایت‌های فریلنس قبلی تا حدودی متفاوت است و بیشتر شبیه به یک شبکه اجتماعی برای استعدادهای خلاق است. اغلب متخصصین دنیا از این پلتفرم برای ایجاد رزومه تصویری و به اشتراک گذاری کارهای خلاقانه خود از انیمیشن‌ها و تصاویر گرفته تا طراحی سایت و طراحی گرافیک استفاده می‌کنند.

با ثبت نام در Behance و ایجاد حساب کاربری به طیف وسیعی از پروژه‌ها و کارفرمایان احتمالی دسترسی پیدا می‌کنید. از آنجایی که این سایت شباهت زیادی به شبکه‌های اجتماعی دارد، هرچه تعداد پروفایل‌های بیشتری را دنبال کنید، پست‌های بیشتری در فید شما ظاهر می‌شود و فرصت‌های شغلی جدیدی را کشف خواهید کرد. برای اینکه فرصت‌های خوب را راحت‌تر پیدا کنید، حتماً صفحات مرتبط با تخصص خود را دنبال کنید.

۹۹design

سایت design 99 (پروژه‌های گرافیک و طراحی)

حوزه فعالیت: وب، لوگو و طراحی گرافیکی

مزایا: محیط اختصاصی، امنیت پرداخت و جامعه فعال

معایب: هزینه خدمات بالا و سطح طراح را می‌توان محدود کرد

design 99 برای طراحان مستقلی که به‌ دنبال شغل هستند، گزینه‌های متنوعی را ارائه می‌دهد و یک سایت فریلنسری مخصوص طراحان است. پروژه‌های طراحی مختلفی در این سایت در دسترس کاربران قرار دارد؛ از طراحی لوگو و جلد کتاب گرفته تا طراحی پوشاک و سایر کالاها.

پس از ثبت نام در سایت، به شما آموزش داده‌ می‌شود که چگونه یک پروفایل بسازید و سابقه کار خود را در آن درج کنید. سپس تیم بررسی سایت، رزومه و پروفایل شما را بررسی کرده و سطح شما را تعیین می‌کنند. هرچه سطح شما بالاتر باشد، پروژه‌های بیشتری در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

با انتخاب صنایع و دسته بندی‌های طراحی، به لیست بلند بالایی از مشاغل برای انتخاب دسترسی خواهید داشت. هر زمان که با مشتریان جدید کار می‌کنید، design 99 ۱۰۰ دلار بابت هزینه معرفی و ۵ تا ۱۵ درصد بابت هزینه پلتفرم از شما دریافت می‌کند. دستمزدها در این پلتفرم از طریق PayPal یا Payoneer و طی مدت سه روز کاری یا زودتر واریز می‌شود.

Dribbble.jpg

سایت Dribbble (پروژه‌های طراحی و تصویرسازی)

حوزه فعالیت: طراحی اپلیکیشن موبایل، تصویرسازی و انیمیشن

مزایا: شبکه بزرگ و الهام از طراحی فراوان

معایب: نمایش لیست اصلی مشاغل فقط با نسخه حرفه‌ای

دریبل یکی از محبوب‌ترین سایتهای ارتباط و تعامل استعدادهای خلاق با یکدیگر است. طراحان و گرافیست‌ها از این سایت برای ایجاد رزومه و تبلیغ نمونه کارهای خود استفاده می‌کنند. ایجاد نمونه کار در این سایت می‌تواند شانس استخدام شما را افزایش دهد.

نمایش لیست پروژه‌ها در این سایت با خرید اکانت حرفه‌ای 5 الی 15 دلاری امکان‌پذیر است. با نسخه حرفه‌ای، کاربران می‌توانند فیلم‌ها و تصاویر چند عکس را در پروفایل خود بارگذاری کنند. همچنین رزومه شما در موقعیت بهتری برای کارفرمایان نمایش داده‌ می‌شود.

People-Per-Hour.jpg

سایت People Per Hour (پروژه‌های برنامه ‌نویسی و مارکتینگ)

حوزه فعالیت: برنامه ‌نویسی، تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ

مزایا: فاکتور خودکار، لیست‌های مبتنی بر مکان و پرداخت مطمئن

معایب: پیشنهادهای رایگان محدود به ۱۵ پیشنهاد در ماه است

People Per Hour همان طور که از نامش پیداست، به شما کمک می‌کند تا پروژه‌های فریلنسری حرفه‌ای را پیدا کنند و به ‌صورت ساعتی یا تمام وقت درامد کسب کنید. میلیون‌ها کارمند فریلنس از صنایع مختلف مانند روابط‌ عمومی، بازاریابی و تولید محتوا در این سایت فعالیت می‌کنند.

فریلنسرها می‌توانند یک حساب کاربری رایگان در سایت People Per Hour ایجاد کرده و شروع به طراحی رزومه کنند. توجه داشته‌ باشید که مدیران سایت، هر پروژه را قبل از تأیید بررسی می‌کنند. هنگام کار روی پروژه فریلنسرها می‌توانند پیشنهادات خود را ارسال و قیمت آن را تعیین کنند. همانند اکثر سایت‌های دورکاری، People Per Hour به ازای هر پروژه از شما هزینه دریافت می‌کند. برای درآمد ۳۵۰ دلاری، سایت ۲۰ درصد هزینه خدمات دریافت می‌کند.

Service-Scape.jpg

سایت Service Scape (پروژه‌های ویرایش و ترجمه)

حوزه فعالیت: نگارش دانشگاهی، ترجمه سند و ویرایش

مزایا: ساختار قیمت گذاری سفارشی، گزینه برنامه ریزی انعطاف ‌پذیر و ارتباط مؤثر

معایب: درصد کمیسیون بالا و زمینه تخصص محدود

ServiceScape یک پلتفرم آنلاین است که پروژه‌های نگارش، ویراستاری و ترجمه را به اشتراک می‌گذارد. آنچه که ServiceScape را از سایر سایت‌های فریلنسری متمایز می‌کند، روند ارائه پروژه است. در این سایت به‌ جای ارائه پیشنهادات، فریلنسرها به‌سادگی منتظر پیشنهادات کاری مشتریان خود هستند. بنابراین داشتن پروفایل قوی و حرفه‌ای بسیار مهم است.

فریلنسرها و کارفرمایان می‌توانند به ‌راحتی از طریق این سایت به ‌هم متصل شوند، برای یکدیگر پیغام ارسال کنند یا تماس کنفرانسی برقرار کنند. ServiceScape درآمد فریلنسرها را هر ماه از طریق PayPal، check و Gusto واریز می‌کند. فریلنسرها می‌توانند ساختار قیمت گذاری پروژه‌ها را به ‌صورت سفارشی، پروژه‌ای یا ساعتی تعیین کنند. فقط توجه داشته ‌باشید که این پلتفرم برای هر کار تکمیل‌ شده، ۵۰ درصد کارمزد دریافت می‌کند.

Design-Hill.jpg

سایت Design Hill (پروژههای طراحی سایت و برندینگ)

حوزه فعالیت: طراحی سایت، برنامه نویسی، دیجیتال مارکتینگ و برندینگ

مزایا: فروشگاه آنلاین داخلی، بدون هزینه خدمات و پشتیبانی آنلاین

معایب: فقط برای طراحان مناسب است

DesignHill یک بازار خلاقانه است برای طراحان حرفه‌ای است. طیف گسترده‌ای از پروژه‌های طراحی گرافیک، طراحی UI / UX، طراحی سایت و… در این سایت وجود دارد. DesignHill یک فرصت عالی برای توسعه نمونه کارها و ایجاد روابط با مشتریان است، به ‌علاوه اینکه ثبت نام در این سایت رایگان است.

در این سایت می‌توانید فروشگاه‌ها خود را بسازید و پروژه‌های بین المللی بگیرید. DesignHill هزینه خدمات خود را از مشتریان دریافت می‌کند. در مورد برداشت و پرداخت‌ها هم سایت از سرویس PayPal و Payoneer پشتیبانی می‌کند.

Task-Rabbit

سایت Task Rabbit (پروژه‌های خدماتی)

حوزه فعالیت: انجام پروژه‌های خدماتی

مزایا: نرخ ساعتی سفارشی و بدون هزینه خدمات

معایب: فقط در مناطق خاصی فعال است

این سایت ارائه کننده خدمات یک روزه است است و مشتریان را به فریلنسرها متصل می‌کند تا در انجام کارهای خدماتی روزانه به یکدیگر کمک کنند. برخلاف سایر سایت‌های فریلنسری که مشاغل حرفه‌ای را لیست می‌کنند، TaskRabbit لیستی از کارهای ساده مانند کارهای خانه، امور نظافتی، نصب روشنایی و تحویل سفارش را ارائه می‌کند. البته این سرویس برای کاربران ایرانی مناسب نیست، چون در ایران فعال نیست و کشورهای خاصی را پوشش می‌دهد.

نقد کردن درآمد ارزی چگونه انجام میشود؟

برای نقد کردن درآمد ارزی سایت‌های خارجی، کاربران ایرانی فقط می‌توانند از یک روش امن و سریع استفاده کنند. این روش استفاده از خدمات تقد کردن درامد ارزی در پلتفرم مگاکیف است. برای اینکار ابتدا باید با شماره موبایل خود در سایت ثبت نام و مراحل احراز هویت مقدماتی و پیشرفته را طی کنید. برای احراز هویت ارسال کارت ملی و عکس سلفی کافیست.

پس از تکمیل مراحل احراز هویت که نهایتا 30 دقیقه طول می‌کشد، می‌توانید برای نقد کردن درآمد ارزی خود وارد پنل کاربری سایت شوید. مگاکیف برای نقد کردن درامد دلاری پی پال، پرفکت مانی و… شما کارمزد دریافت نمی‌کند، تنها کارمزدی که از حساب کابران کسر می‌شود، کارمزد پی پال و کارمزد تبدیل ارز خواهد بود.

سوالات متداول

نحوه ثبت نام در بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای ایرانیان چگونه است؟

برای ثبت نام اولیه در سایت‌های فریلنسری، داشتن ایمیل معتبر کافیست.

آیا باید برای شروع چندین سایت فریلنسینگ ثبت نام کنیم؟

بهتر است در سایت‌هایی ثبت نام کنید که پروژه‌های مرتبط با تخصص شما را ارائه می‌کنند.

چگونه بهترین وب سایت فریلنسری را انتخاب کنیم؟

بهتر است در این مورد نظرات سایر کاربران و تجربیات دیگران را بررسی کنید.

آیا امکان استفاده از سایت های فریلنسری خارجی برای ایرانیان وجود دارد؟

بله، انجام دادن پروژه در این سایت‌ها با ثبت نام در سایت و خرید اکانت امکان پذیر است.

سختی‌های کار با پلتفرم‌های فریلنسری خارجی چیست؟

تسلط به زبان انگلیسی، بازه زمانی تایید پروژه‌ها و اصلاحات و بازبینی درخواستی کارفرما.

محبوب ترین شغل ها تو سایت های فریلسنری چیه؟

برنامه نویسی، طراحی سایت، طراحی گرافیک و تولید محتوای دیجیتال.

آیا با آی پی ایران میتوان از سایت های فریلنسر خارجی استفاده کرد؟

در مورد سایت‌هایی که تحریم نیستند، بله. اما در مورد سایت‌هایی که تحریم شده‌اند، بهتر است از IP سایر کشورها، مانند امریکا یا فرانسه استفاده کنید.

چطور میشود درآمد دلاری را به تومان تبدیل کرد؟

از طریق خدمات نقد کردن درآمد ارزی در پلتفرم آنلاین و معتبر مگاکیف.

آیا سایت‌ های فریلنسری خارجی امنیت دارد؟

همه سایت‌هایی که در این مطلب معرفی کردیم از نظر پرداخت وجه، امن و معتبر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب مرتبط

پشتیبانی 24 ساعته برترپرداخت!

امکان ارسال تیکت همه روزه از ساعت 9 صبح تا 12 شب در کمترین زمان ممکن توسط تیم پشتیبانی برترپرداخت